Category Archive : Home

Kaartverkoop Après-ski gestart

Bestel je kaarten voor voorstelling ‘Après-Ski’
De kaarten voor de voorstelling ‘Après-ski’ kunnen besteld worden via de mail: pitduiven@live.nl of via de pagina kaarten voorstelling:
 
De voorstellingen zijn op:
Vrijdag 27 oktober om 20:00
Zaterdag 28 oktober om 20:00
Zondag 29 oktober om 14:30
Kaarten kosten €10,-
 
Wij hopen jullie allemaal te zien!

𝗦𝘁𝗲𝗺 𝗼𝗽 𝗣𝗜𝗧! 𝗯𝗶𝗷 𝗱𝗲 𝗥𝗮𝗯𝗼𝗯𝗮𝗻𝗸 𝘀𝘂𝗽𝗽𝗼𝗿𝘁 𝘀𝘁𝗲𝗺𝗮𝗰𝘁𝗶𝗲!

𝗦𝘁𝗲𝗺 𝗼𝗽 𝗣𝗜𝗧! 𝗯𝗶𝗷 𝗱𝗲 𝗥𝗮𝗯𝗼𝗯𝗮𝗻𝗸 𝘀𝘂𝗽𝗽𝗼𝗿𝘁 𝘀𝘁𝗲𝗺𝗮𝗰𝘁𝗶𝗲!

Vanaf 4 september t/m 26 september kun je op ons stemmen als je een rekening bij de Rabobank hebt en lid bent van de Rabobank. Je kunt stemmen voor de regio Arnhem en zelfs op 3 van jouw favoriete clubs. En wij worden natuurlijk ook 1 van je stemmen! Ga naar de Rabo ClubSupport website https://www.rabobank.nl/leden/clubsupport

en zoek naar Musicalvereniging PIT!

𝘚𝘵𝘦𝘶𝘯 𝘰𝘯𝘻𝘦 𝘔𝘶𝘴𝘪𝘤𝘢𝘭𝘷𝘦𝘳𝘦𝘯𝘪𝘨𝘪𝘯𝘨 𝘗𝘐𝘛!, 𝘻𝘰𝘥𝘢𝘵 𝘸𝘦 𝘮𝘰𝘰𝘪𝘦 𝘮𝘶𝘴𝘪𝘤𝘢𝘭𝘴 𝘬𝘶𝘯𝘯𝘦𝘯 𝘣𝘭𝘪𝘫𝘷𝘦𝘯 𝘴𝘱𝘦𝘭𝘦𝘯!

𝐍𝐚𝐦𝐞𝐧𝐬 𝐚𝐥𝐥𝐞 𝐏𝐢𝐭𝐭𝐞𝐫𝐬 𝐉𝐞𝐫𝐨𝐞𝐧, 𝐂𝐥𝐚𝐮𝐝𝐢𝐚, 𝐄𝐥𝐥𝐞𝐧, 𝐀𝐧𝐬, 𝐌𝐚𝐫𝐢𝐭, 𝐋𝐚𝐮𝐫𝐚, 𝐋𝐚𝐫𝐢𝐬𝐬𝐚, 𝐈𝐫𝐢𝐬, 𝐌𝐚𝐫𝐜𝐞𝐥, 𝐂𝐚𝐫𝐨𝐥𝐢𝐧𝐞, 𝐉𝐨𝐞, 𝐑𝐢𝐚𝐧𝐧𝐞, 𝐖𝐞𝐧𝐝𝐲 & 𝐈𝐬𝐚𝐧

𝗔𝗹𝘃𝗮𝘀𝘁 𝗯𝗲𝗱𝗮𝗻𝗸𝘁 𝘃𝗼𝗼𝗿 𝗷𝗲 𝘀𝘁𝗲𝗺!

Nieuwe sponsor COOLBAAS

Pit ziet in COOLBAAS een nieuwe sponsor. Hieronder meer informatie over COOLBAAS

Hallo  – even voorstellen.

Wij zijn Coolbaas en we zijn met z’n 3-en: Rogier, Stefan en Anne.

Toen Stefan een paar jaar terug een airco wilde kopen voor de slaapkamer, viel hem op dat het allemaal erg moeilijk ging. Er zijn zoveel modellen en opties! Terwijl het toch niet heel moeilijk hoeft te zijn, een airco moet gewoon betrouwbaar koelen en verwarmen.

Het idee voor Coolbaas was geboren: een website waar je een airco kunt bestellen zonder moeilijke opties, in gewone mensentaal. Mét kwaliteit, mét service, maar zonder gedoe.

Dat klinkt natuurlijk heel makkelijk, maar het is stiekem nog best wel veel werk. Uiteindelijk heeft het een maand of negen geduurd (is dat toeval?  ) voordat we tevreden waren met het resultaat. We hebben een mooie website gebouwd. We hebben de beste installateurs van Nederland gevonden. We hebben een selectie fantastische airco’s voor thuis gemaakt. 
Kortom: we zijn trots op ons kindje!

Sinds de lancering zijn we elke dag aan het werk om de ervaring nóg beter te maken. Omdat we topservice willen leveren. Omdat we betrouwbaar willen zijn. Omdat we het proces steeds makkelijker te maken. Het is een supertoffe reis, en we leren elke dag weer bij.

En die airco voor Stefans slaapkamer? Dat was onze eerste installatie  .

Meer informatie? Bekijk de website:

https://coolbaas.nl/

Wil jij ook als bedrijf een bijdrage leveren aan PIT. Wordt vriend van onze vereniging!

meer info: pitduiven@live.nl

Terugblik op NL doet 2023

Dit jaar kon NLdoet eindelijk zonder corona maatregelen georganiseerd worden. Door het hele land waren er 7000 activiteiten waar mensen aan de slag konden om kennis te maken met vrijwilligerswerk. Wij hebben als PIT hier ook aan meegedaan. Fijn dat een groep vrijwilligers een bijdrage heeft geleverd aan het decor.

Vrijwilligers zijn het kloppend hart van vele sociale initiatieven en onze vereniging. Als vereniging kunnen wij niet zonder vrijwilligers en alle mensen die zich inzetten voor onze prachtige vereniging. Via het Oranje Fonds zijn er nieuwe vrijwilligers bekend geworden met onze vereniging. Hier zijn wij erg blij mee, maar kunnen alle hulp goed gebruiken.

Lijkt het je leuk om vrijwilliger te worden bij onze vereniging? Tijdens het voorstellingsweekend en het bouwen van het decor kunnen wij genoeg handen gebruiken.

Neem contact op:

pitduiven@live.nl

Stem op Pit!

Wij hebben hulp nodig!🚨

De RABO Clubsupport 2022 gaat weer bijna van start. De stemperiode loopt van 5 tot en met 27 september. Iedereen met een Rabobankrekening én lid van de Rabobank kan 5 keer een stem uitbrengen (maximaal 2 per initiatief). Een stem staat voor ongeveer 10,- euro, hier kunnen wij dus een mooi bedrag mee ophalen. Stemmen kan via de volgende website:

https://www.rabobank.nl/leden/clubsupport

Namens alle Pitters bedankt!

Voorstelling ‘bruiloft’ vrijdag 17, zaterdag 18 en zondag 19 juni

Wilhelmina Alexandra van Proppenheim tot Zelingen is als kind uitgehuwelijkt aan Egbert Theodoor van Pfaffensoller tot Huppelburg. Nu ze
allebei volwassen zijn, is het dan zover. Maar ze hebben er allebei geen
zin in. Dat betekent dat de onderhandelingen tussen de beide families
heropend moeten worden. Wilhelmina Alexandra van Proppenheim
tot Zelingen is veel meer gecharmeerd van de rondreizende dichter
die op een dag het kasteel binnenloopt. De voorbereidingen van de
bruiloft zijn in volle gang, maar wie er gaat trouwen is onduidelijk…

Bestel je kaarten via pitduiven@live.nl of https://www.pitduiven.nl/?page_id=616

Pit presenteert: Voorstelling ‘Bruiloft’

Wilhelmina Alexandra van Proppenheim tot Zelingen is als kind uitgehuwelijkt aan Egbert Theodoor van Pfaffensoller tot Huppelburg. Nu ze allebei volwassen zijn, is het dan zover. Maar ze hebben er allebei geen zin in. Dat betekent dat de onderhandelingen tussen de beide families heropend moeten worden. Wilhelmina Alexandra van Proppenheim tot Zelingen is veel meer gecharmeerd van de rondreizende dichter die op een dag het kasteel binnenloopt. De voorbereidingen van de bruiloft zijn in volle gang, maar wie er gaat trouwen is onduidelijk…

De voorstelling ‘Bruiloft’ gaat plaatsvinden op de volgende dagen:

Vrijdag 17 juni om 20:00:
https://fb.me/e/2FdJeWDxi


Zaterdag 18 juni om 20:00:
https://fb.me/e/UZxMk7SD


Zondag 19 juni om 14:30
https://fb.me/e/1bpKHcRFI

Kaarten bestellen via:
De volgende pagina of mail naar pitduiven@live.nl

Rijn jutten door PIT

Vandaag hebben wij vanuit Stichting GoClean De Liemers meegedaan aan het Rijnjutten.

Rond de Rijn bij Groessen is de natuur weer een stukje schoner. Ontzettend leuk om te doen en goed voor de omgeving. In het voorjaar gaan wij zeker weer!

Pitters aan het rijn jutten bij Groessen

Over Goclean:

GoClean is gestart als burgerinitiatief met alleen het opruimen van zwerfafval. De hoop was dat dit zou leiden tot een schone en fijne leefomgeving. Echter, tot grote frustratie van ons en vele van onze vrijwilligers, kwamen wij erachter dat alleen opruimen niet helpt.
Pas opgeruimde straten, bermen en parken waren weer snel gevuld met allerhande zwerfafval. Wij zagen in dat wij ons slechts bezighielden met symptoombestrijding en dit geen oplossing zou bieden van het probleem. Het was dweilen met de kraan open en vele vrijwilligers wilden stoppen. Dus kwamen wij tot de conclusie dat, om te komen tot een significante reductie van zwerfafval, er bij de bron veranderingen moeten plaatsvinden.

Bronbestrijding, maar hoe?
Om tot effectieve bronbestrijding te komen is het van belang te weten hoeveel, wat voor soort, waar en waarom ergens zwerfafval ligt. Vanuit dat perspectief is GoClean gestart met een werkmethode die wij ‘Schoonwandelen’ noemen. Schoonwandelen betekent dat tijdens het opruimen van zwerfafval er van elk stuk zwerfafval een foto wordt gemaakt in een registratie App. In deze App wordt de foto voorzien van coördinaten en type specifieke tags (registratie labels). Ook hechten wij grote waarde aan het hergebruik van waardevolle grondstoffen. Tijdens het schoonwandelen maken we gebruik van de “Wimmerring” (duo-zakhouder) waarbij het zwerfafval gescheiden wordt ingezameld in een PMD-stroom en restafval. Ook zwerfafval vertegenwoordigt een waarde en krijgt zo een 2e leven.

Meer informatie op: https://goclean.nl/

Het resultaat van 2 uurtjes afval zoeken in de natuur.

Stem Op Musicalvereniging PIT!

Heb je een rekening bij de Rabobank en ben je lid van de RABOBank, stem dan tijdens de RABOBANK Club Support van 4 oktober tot 25 oktober op 

Stemmen  kun je via de Rabobank App of online op rabobank.nl/clubsupport

Je kunt drie favorieten kiezen en 1 van je favorieten is natuurlijk  

Musicalvereniging PIT  

Wie zijn wij:

PIT staat voor Plezier In Theater en is een amateur theater-musical vereniging met zang en dans voor jong en oud. De PIT-leden treden 1x per jaar op in de Ogtent in Duiven. Daarbij worden zij in de voorstelling ondersteund door jonge mini-Pitters.

WAT is ons doel :

Kostuums en grime voor de komende voorstelling “De Bruiloft”. De Bruiloft is op 17 t/m 19 juni 2022 te zien in de OGtent in Duiven.

Stem op Musicalvereniging PIT via onderstaande link:

https://www.rabo-clubsupport.nl/arnhem-en-omstreken/deelnemers/details/183449-musicalvereniging-pit

Stemmen kan vanaf 4 oktober tot 25 oktober RABOBANK Club Support

Alvast heel erg bedankt namens alle Pitters en mini-Pitters

Nieuwe Pitter gezocht!

Lieve volgers attentie voor onderstaand bericht!🚨


Altijd al eens willen weten hoe het is om als groothertog/groothertogin te leven? Pak dan nu je kans, want Musical vereniging PIT gaat terug in de tijd. In mei/juni 2022 brengen zij hun nieuwe voorstelling de Bruiloft op de planken.
Hiervoor zijn ze op zoek naar nieuwe leden. Ben je 18 jaar of ouder, lijkt het je leuk om met hun mee te doen en ben je ook zo nieuwsgierig wie er gaan trouwen, meld je dan aan bij een van de leden of stuur een mail naar info@pitduiven.nl


Ervaring en goed kunnen zingen is geen must. Wel een grote dosis humor, plezier en motivatie om een prachtige voorstelling neer te zetten.

Kan een afbeelding zijn van 20 mensen, staande mensen en binnen

Stem op ons en steun PIT!

Dit jaar doen wij weer mee met de Rabobankclubsupport. Wij kunnen jullie steun dit jaar extra goed gebruiken. Via onderstaande link kun je op ons stemmen.

https://www.rabo-clubsupport.nl/arnhem-en-omstreken/deelnemers/details/90983-musical-vereniging-pit?zoekterm=pit

Namens de leden van Pit ontzettend bedankt❤️!

Promotievideo voorstelling Eiland

Bekijk hier de video:

Gaan ze de schat vinden?

De verstekeling krijgt wat proviand van de onderzoeker mee om de schat te zoeken. Wordt de schat gevonden? Bent u ook zo nieuwsgierig wat het voor een schat is? Kom dan kijken op vrijdag 22 november, zaterdag 23 november aanvang 20.00 uur of zondag 24 november 14.30 uur in de OGtent naar de musicalvoorstelling van PIT ‘t Eiland 🌴

Bestel je kaarten via pitduiven@live.nl

Welkom bij musicalvereniging PIT!

Op deze site vind je alle informatie over onze vereniging, onze producties, optredens en onze leden. Kijk gezellig even rond en mocht je vragen hebben, stuur dan een mail naar pitduiven@live.nl

Het seizoen 2022 – 2023

We zijn volop bezig met de repetities voor het nieuwste stuk Après ski dat Pit eind oktober 2023 op de planken zal brengen.

Lees meer over ons nieuwste stuk op onze site of kijk eens op FaceBook en vindt ons leuk! Je vindt Pit! via https://www.facebook.com/PitPlezierInTheater?ref=hl

Gaan sommige spelers de voorstelling wel halen?

Bestel je kaarten via pitduiven@live.nl
Vrijdag 22 november 20:00
Zaterdag 23 november 20:00
Zondag 24 november 14:30

Pit haalt fantastisch bedrag op met Rabobank clubkas campagne!

Wow! Wat een mooi bedrag mochten wij gister in ontvangst nemen 

Iedereen ontzettend bedankt voor het stemmen en Rabobank bedankt voor het mooie bedrag‼️

Uitvoering van “eiland” door PIT

EILAND

Vier onderzoekers (die onderzoek doen naar het keuzegedrag van slakken) en een arts leven samen op een eiland. Zij zijn tevreden met hun geïsoleerde bestaan. Maar dan strandt er een schip en de bemanning zet voet aan wal. Vervolgens moet een helikopter een noodlanding maken en de passagiers en de piloot stranden óók op het eiland. Als er dan ook nog een verstekeling aan boord van het schip blijkt te zijn, lopen de spanningen op en komen de onderlinge verhoudingen zwaar onder druk te staan. Slechts twee keer per jaar wordt het eiland bevoorraad, dus de proviand raakt snel op. Bovendien is de telegraaf, waarmee contact wordt onderhouden met het vaste land, kapot. Als dat maar goed gaat….

 

bestel je kaarten via:

pitduiven@live.nl

 

Pit doet ook dit jaar weer mee aan de Rabobank Clubkas Campagne

Wij doen ook dit jaar weer mee aan de Rabobank Clubkas Campagne. Stem op Musicalvereniging PIT!  Stemmen kan van 2 t/m 16 september, Je helpt ons hier enorm mee!

Stemmen kan via onderstaande link:

https://www.clubkascampagne.nl/

Pit gaat naar een eiland….

Meer info volgt snel…

Kaarten Circus Bimbam nu te koop bij Bruna en Bakkerij Koenen duiven!

Vanaf nu zijn ook de kaarten voor de voorstelling “circus Bimbam” te koop bij Bruna en Bakkerij Koenen Eilandplein.

Adres gegevens:

Bruna: Het Weike 19, 6921 BT Duiven

Openingstijden: 

maandag 11:00–18:00
dinsdag 09:00–18:00
woensdag 09:00–18:00
donderdag 09:00–18:00
vrijdag 09:00–20:00
zaterdag 09:00–17:00
zondag Gesloten

Bakkerij Koenen Eilandplein:

Eilandplein 480, 6922 ER Duiven

Kaarten kosten €8,- euro