Kloosterkolder – 2009

Kloosterkolder – 2009

In 2009 speelde Pit! de absurdistische voorstelling: “Kloosterkolder”. Totaal verschillende personages komen elkaar tegen in het klooster door een noodlottig toeval: ernstig noodweer.In 2009 speelde Pit! de absurdistische voorstelling: “Kloosterkolder”. Totaal verschillende personages komen elkaar tegen in het klooster door een noodlottig toeval: ernstig noodweer.

Boven op een heilige berg staat een klooster. Daar leven drie monniken in de orde van de Gewijde Kelk een vrolijk leven. Er breekt noodweer los. Verschillende karakters โ€˜spoelen aanโ€™ bij het klooster. Door het noodweer is de bergweg onbegaanbaar geworden (bomen zijn omgevallen, ook andere wegen zijn weggespoeld, etc). De mensen in het gezelschap zijn tot elkaar veroordeeld. In het klooster is geen tv, geen computer, dus de verveling slaat al snel toe. De ergernissen lopen op. Het klooster herbergt een geheim. Wijlen Frater van der Volle heeft jarenlang gewerkt aan een geheim recept, waarschijnlijk een belangrijk medicijn. Hij schreef het op in een document, dat spoorloos is verdwenen. Niemand weet waar het is. Behalve de engel……..

[nggallery id=2]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*