Smartlapperij – 2006

Smartlapperij – 2006

De tweede musical van Pit! heette Smartlapperij. Het verhaal gaat over Coby en Greet, twee zangeressen van het levenslied.

De grote rivalen bereiden zich allebei (los van elkaar) voor op een groot concert in Het Gelredome. Maar helaas, er is een foutje gemaakt. Door een computerstoring zijn per ongeluk beide concerten op dezelfde datum gepland. De dames weigeren echter voor de ander plaats te maken. Een medewerker van het Gelredome bedenkt de oplossing: wie de meeste kaarten heeft verkocht, krijgt het concert. Een heftige strijd barst los.

En daarin wordt niets ontzien. Het publiek leeft met de zangeressen mee. Hoe zit het met het grote geheim van Greet? Waarom kan Coby niet meer zingen? En waar loopt die detective toch naar te speuren? Als de zangeressen zich voor de ontknoping naar Het Gelredome begeven, slaat het noodlot toe. Een spannende ontknoping volgt.

Achtergrondzangeressen Coby Achtergrondzangeressen Greet Buren Coby Goede doelen Goede doelen I Nieuws I Nieuws Smartlapperij uitslag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*