Caroline

Caroline

Stel je zelf eens voor. Wie ben je, wat doe je en waar kom je vandaan?
Ik ben Caroline Hofstra en ik woon in Duiven. Ik werk als datacoรถrdinator bij een uitgeverij en ben moeder van twee zoons. Ik zit vanaf het begin bij Pit!. Ik had nog helemaal geen ervaring, maar de combinatie van zingen en acteren, leek mij wel heel erg leuk (en dat bleek ook zo te zijn).

 
Wat is jouw favoriete musical?
Ik heb er eigenlijk niet zoveel gezien. De eerst grote musical waar ik naar toe ben geweest, was in het Circustheater in Scheveningen, The Phantom of the Opera. Die musical heeft veel indruk gemaakt. Het was een hele belevenis in zo’n groot theater met mooie decors en kostuums. En er werd prachtig gezongen en gespeeld.

Wat de Pit! musicals betreft ben ik super blij met onze voorstelling ‘Luchtdrukte’. Onze eerste voorstelling ‘Sneeuwitje de musical’ was ook heel speciaal en spannend (voor het eerst op het podium).

 
Wat is jouw favoriete musicalnummer?
Ik word helemaal blij van ‘A brand new day’ uit ‘The Wizard of Oz’.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*