Claudia

Claudia

 

Stel je zelf eens voor. Wie ben je, wat doe je en waar kom je vandaan?

Mijn naam is Claudia en ik woon in Duiven met man en vier zonen. Als ik thuis klaar ben met achter kinderen aan rennen, ga ik op mijn werk verder. Ik werk in het speciaal onderwijs (kinderen met spraak-, taal- en gehoorproblemen). Ik ben er juf en houd me ook bezig met de indicatiestelling (toelating tot dit type onderwijs). Tenslotte leg ik ook aan kinderen die soloapparatuur voorgeschreven hebben gekregen (en hun ouders en leerkrachten) uit hoe die apparatuur werkt. Een beetje manusje van alles dus. Dat heb ik tot nu toe ook bij Pit! gedaan. Ik ben er al vanaf de oprichting van Pit! bij en heb allerlei rollen gehad en met plezier gespeeld.

 
Wat is jouw favoriete musical?
Mijn favoriete grote musicals die ik heb gezien zijn “The Lion King” en “Cats”, vanwege de indrukwekkende effecten. Maar ook de (voor de meeste mensen) onbekendere musical “De Koningin van Paramaribo” vond ik er indrukwekkend vanwege het verhaal.

Mijn favoriet Pit! musical…….. dat zijn er ook twee: “Sneeuwwitje, dat was onze eerste, onze spannendste musical waarin ik ook meteen een (technisch) moeilijk duet moest zingen. Verder vond ik “Onder de Brug” ook erg leuk. Voor mij de grootste uitdaging, omdat de rol die ik speelde (man, advocaat en zwerver) zo mijlenver van mijzelf af stond, leuk om te doen!

 
Wat is jouw favoriete musicalnummer?<
Eh…….. moeilijke vraag……… ik denk dan toch: “I am telling you I’m not going” uit “Dreamgirls”.

En Pit! nummer: het slotlied uit “Moeder is Jarig”. Swingend, herkenbaar voor het publiek en lekker om te zingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*