Lenie

Lenie

Stel je zelf eens voor. Wie ben je, wat doe je en waar kom je vandaan?
Mijn naam is Lenie. Geboren in Rheden en wonend in Duiven. Getrouwd met Peter,en samen hebben wij twee dochters. Onze oudste stelt zich ook voor, want zij speelt ook bij Pit!.
Mijn dagelijkse werk bestaat uit pedagogische gezinsondersteuning, in gezinnen waar het even niet zo lekker loopt. Tevens ondersteun ik cliรซnten met psychische klachten in hun dagelijkse werkzaamheden. Een zeer boeiende job, maar wel erg pittig en vermoeiend. Een uitlaatklep is dan ook zeer belangrijk.
Deze heb ik gevonden bij PIT, waar ik vanaf de oprichting lid van ben. Een pittig clubje met veel kippen en af en toe een haan.

 
Wat is jouw favoriete musical?<
Mijn favoriete muscial binnen Pit! is voor mij toch wel: Onder de Brug. Ik speelde hierin Zwerver, een vrouw die een allemachtig, prachtig mooi plekkie onder de brug had gevonden om te kunnen wonen. Een heerlijke rol, waarin ik me helemaal kon uitleven. Maar ook de andere rollen die ik heb gespeeld vond ik allemaal super op te doen.

Van de grote musicals is Miss Saigon toch wel mijn favo musical. Daar is recentelijk een nieuwe musical bijgekomen en dat is de musical Legaly Blond. Geweldig! Ik heb de hele avond gelachen en genoten.

 
Wat is jouw favoriete musicalnummer?
Jemig, hier heb ik lang over na moeten denken. Bij Pit! vind ik eigenlijk alle nummers erg leuk en heb ik niet echt een favoriet. Wat wil je ook met zo’n geweldige tekstenschrijfster als onze eigen Jackie.

Wat betreft de liedjes van bestaande grote musicals, daar gaat mijn voorliefde uit naar een nummer uit Miss Saigon. Het nummer heet: En weer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*