Survival – 23, 24 en 25 januari 2015

Survival – 23, 24 en 25 januari 2015

Op 23, 24 en 25 januari 2015 is het zover!! Dan staat Pit! weer op de planken in het CCOG te Duiven, dit keer met het stuk Survival.
Kaarten kosten slechts โ‚ฌ 7,50 en zijn vanaf nu te bestellen. Je kunt dat doen door een mail te sturen naar pitduiven@live.nl, geef daarin aan wanneer je wilt komen en met hoeveel personen. We hopen jullie allemaal te mogen begroeten!

Survival – het verhaal:
Uitgeverij Nouveau Niche en Uitgeverij Alles is Kunst gaan fuseren. De uitgeverijen hebben een zeer verschillende bedrijfscultuur. Waar Uitgeverij Alles is Kunst zich richt op het grote publiek, zoekt Uitgeverij Nouveau Niche zijn klandizie onder de gefortuneerde kunstkenners. Om het fusieproces wat te versoepelen stuurt de directie alle werknemers naar een survivalkamp. Tijdens het kamp moeten de medewerkers allerlei opdrachten uitvoeren, met als doel elkaar beter te kennen.
Het wordt een survivalkamp met alles erop en eraan. Bos, tent, kampvuur, dropping, abseilen, boogschieten, wandeltocht, kanoรซn, vissen en ongelukken. Gelukkig duurt het maar een weekend ……………..

Kijk voor een voorproefje van Survival op onze FaceBook pagina – https://www.facebook.com/PitPlezierInTheater?ref=hl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*