Pit! op weg naar ‘Survival’ in 2015

Pit! op weg naar ‘Survival’ in 2015

De deuren van het Tehuis ‘Sinte Dimpfna’ zijn na het geweldige voorstellingsweekend van 21, 22 en 23 februari gesloten en de bewoners en verpleging konden even van hun welverdiende rust genieten.

Inmiddels zijn de repetities voor het volgende stuk al weer in volle gang. Het script is al zo goed als klaar, de liedjes al weer uitgezocht. Het belooft ook dit seizoen weer een lekker komisch stuk te worden, zoals je dat inmiddels van Pit! gewend bent. Maar er staan je als kijker straks nog een paar leuke verrassingen te wachten – de vertrouwde Pit! formule met een nieuwe twist. We hopen je in 2015 zeker weer te mogen begroeten bij ‘Survival’.

Survival
Uitgeverij Nouveau Niche en  Uitgeverij Alles is Kunst gaan fuseren. De uitgeverijen hebben een zeer  verschillende bedrijfscultuur. Waar Uitgeverij Alles is Kunst zich richt op het  grote publiek, zoekt Uitgeverij Nouveau Niche zijn klandizie onder de  gefortuneerde kunstkenners. Om het fusieproces wat te versoepelen, laat de  directie een survivalkamp organiseren. Tijdens het kamp moeten de medewerkers  allerlei opdrachten uitvoeren. Het wordt een survivalkamp met alles erop en  eraan. Bos, tent, kampvuur, dropping, abseilen, boogschieten, wandeltocht,  kanoën, vissen en ongelukken. Gelukkig  duurt het maar een weekend!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*