Ineke

Ineke

Stel je zelf eens voor. Wie ben je, wat doe je en waar kom je vandaan?
Ik ben Ineke, ben getrouwd en heb twee uitwonende kinderen. Ik ben geboren in Velp, maar sinds 2000 woon ik in Westervoort.
Ik werk op een centrum voor kinderen met een beperking. Dat doe ik vier dagen in de week. Gelukkig heb ik nog tijd genoeg voor mijn hobby’s: lezen, muziek maken, sieraden maken, computeren en sinds januari 2013 PIT!
Toneel spelen is helemaal nieuw voor mij, maar tot nu toe heb ik het erg naar mijn zin en voel me al helemaal thuis.

Wat is jouw favoriete musical?
Mijn favoriete musical is de Lion King. Heb ik twee keer gezien. Prachtige decors en geweldige muziek. Samen met mijn dochter zet ik in de auto de cd aan en zingen we luidkeels alle liedjes mee. Af en toe kijken onze mede weggebruikers wat raar op, maar dat zal onze pret niet drukken.

Wat is jouw favoriete musicalnummer?
Een favoriet nummer heb ik niet, want alle liedjes van de Lion King vind ik mooi. Maar uit de musical Elizabeth zijn er ook een aantal nummers die ik geweldig vind.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*