Nieuwe sponsor COOLBAAS

Nieuwe sponsor COOLBAAS

Pit ziet in COOLBAAS een nieuwe sponsor. Hieronder meer informatie over COOLBAAS

Hallo  – even voorstellen.

Wij zijn Coolbaas en we zijn met z’n 3-en: Rogier, Stefan en Anne.

Toen Stefan een paar jaar terug een airco wilde kopen voor de slaapkamer, viel hem op dat het allemaal erg moeilijk ging. Er zijn zoveel modellen en opties! Terwijl het toch niet heel moeilijk hoeft te zijn, een airco moet gewoon betrouwbaar koelen en verwarmen.

Het idee voor Coolbaas was geboren: een website waar je een airco kunt bestellen zonder moeilijke opties, in gewone mensentaal. Mét kwaliteit, mét service, maar zonder gedoe.

Dat klinkt natuurlijk heel makkelijk, maar het is stiekem nog best wel veel werk. Uiteindelijk heeft het een maand of negen geduurd (is dat toeval?  ) voordat we tevreden waren met het resultaat. We hebben een mooie website gebouwd. We hebben de beste installateurs van Nederland gevonden. We hebben een selectie fantastische airco’s voor thuis gemaakt. 
Kortom: we zijn trots op ons kindje!

Sinds de lancering zijn we elke dag aan het werk om de ervaring nóg beter te maken. Omdat we topservice willen leveren. Omdat we betrouwbaar willen zijn. Omdat we het proces steeds makkelijker te maken. Het is een supertoffe reis, en we leren elke dag weer bij.

En die airco voor Stefans slaapkamer? Dat was onze eerste installatie  .

Meer informatie? Bekijk de website:

https://coolbaas.nl/

Wil jij ook als bedrijf een bijdrage leveren aan PIT. Wordt vriend van onze vereniging!

meer info: pitduiven@live.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*