Maand: september 2018

Pit doet mee aan Rabobank clubkas Campagne

Lieve Pit! Fans.

Willen jullie ons helpen aan heel veel stemmen?? Wat zullen wij daar blij mee zijn!!

Ben je lid van Rabobank Arnhem en Omstreken? Het zou fantastisch zijn 

als jij en je familie, vrienden en kennissen jullie stem geven aan [naam 
vereniging/stichting] tijdens de Rabobank Clubkas Campagne. Meer 
informatie over de Rabobank Clubkas Campagne vind je op 

www.rabo.nl/arnhem/clubkas #ClubkasArnhem

Claudia

 

Stel je zelf eens voor. Wie ben je, wat doe je en waar kom je vandaan?

Mijn naam is Claudia en ik woon in Duiven met man en vier zonen. Als ik thuis klaar ben met achter kinderen aan rennen, ga ik op mijn werk verder. Ik werk in het speciaal onderwijs (kinderen met spraak-, taal- en gehoorproblemen). Ik ben er juf en houd me ook bezig met de indicatiestelling (toelating tot dit type onderwijs). Tenslotte leg ik ook aan kinderen die soloapparatuur voorgeschreven hebben gekregen (en hun ouders en leerkrachten) uit hoe die apparatuur werkt. Een beetje manusje van alles dus. Dat heb ik tot nu toe ook bij Pit! gedaan. Ik ben er al vanaf de oprichting van Pit! bij en heb allerlei rollen gehad en met plezier gespeeld.

 
Wat is jouw favoriete musical?
Mijn favoriete grote musicals die ik heb gezien zijn “The Lion King” en “Cats”, vanwege de indrukwekkende effecten. Maar ook de (voor de meeste mensen) onbekendere musical “De Koningin van Paramaribo” vond ik er indrukwekkend vanwege het verhaal.

Mijn favoriet Pit! musical…….. dat zijn er ook twee: “Sneeuwwitje, dat was onze eerste, onze spannendste musical waarin ik ook meteen een (technisch) moeilijk duet moest zingen. Verder vond ik “Onder de Brug” ook erg leuk. Voor mij de grootste uitdaging, omdat de rol die ik speelde (man, advocaat en zwerver) zo mijlenver van mijzelf af stond, leuk om te doen!

 
Wat is jouw favoriete musicalnummer?<
Eh…….. moeilijke vraag……… ik denk dan toch: “I am telling you I’m not going” uit “Dreamgirls”.

En Pit! nummer: het slotlied uit “Moeder is Jarig”. Swingend, herkenbaar voor het publiek en lekker om te zingen.

Pit! speelt zingt en danst de hilarische theatervoorstelling

CIRCUS Bimbam

Circus Bimbam komt naar ons dorp! Dat belooft weer een prachtig festijn voor de hele familie te worden! Helaas gaat het niet goed met Circus Bimbam. De circusartiesten hebben nieuwe kleding en nieuw circusmateriaal nodig, maar daar is geen geld voor. De kaartverkoop blijft achter en het circus staat in de rode cijfers.

Er zit maar één ding op: héééél veel kaartjes verkopen. Gaat dat wel lukken? Wie wil er in dit tijdperk van snel internet, snapchat en youtube nog naar het circus? Dan gloort er hoop. In het publiek zit een rijke vreemdeling die het circus een warm hart toedraagt. Kan hij het circus redden?

Blijf op de hoogte via www.pitduiven.nl of like ons op Facebook.

B E S T E L     S N E L     K A A R T E N!

Vrijdag 9 en zaterdag 10 november 20.00 uur en zondag 11 november 14.30 uur

DE OGTENT, REMIGIUSPLEIN 9, DUIVEN

Kaarten kosten 8,00 euro en kunnen besteld worden via mail: pitduiven@live.nl