Category Archive : Archief

Bruiloft 2022

pit crew 2022

Eiland – 2019

Pit- crew 2019

Circus Bim Bam – 2018

De Reünie

Het lijkt zo leuk: een reünie van je oude school. De avond begint dan ook gezellig, maar al gauw worden oude wonden open gereten en komen er barsten in de façades. Iedereen heeft wel iets te verbergen. Een heimelijke liefde bloeit weer op, oude vetes dreigen weer op te laaien, oude dromen en ambities komen weer boven drijven. En dat mysterie… zal dat eindelijk, na al die jaren, worden opgelost?

De Reünie is het tiende, nooit eerder getoonde stuk dat Pit! op de planken brengt.
Regie: Jennie Hidding / Tekst: Jackie van der Werff

Vanaf 1 oktober is de kaart verkoop voor ‘De Reünie’ gestart. Je kunt voor je kaartjes terecht bij de Bruna in Duiven en Bakkerij Koenen in Duiven op het Eilandplein.
Of stuur een mailtje naar pitduiven@live.nl waarin je aangeeft op welke dag je wilt komen (4, 5 of 6 november) en met hoeveel mensen. Alleen als je via de mail je kaarten besteld geldt de aanbieding: 5 kaarten kopen, de 6e gratis!

Bezoek ook onze FaceBook pagina https://www.facebook.com/PitPlezierInTheater/
We gaan voor 200 likes op de FaceBook pagina van Pit! Plezier in Theater! Bij de 200 like verloten we een gratis kaartje onder onze likers voor een voorstellingsdag naar keuze.

De Pit! Crew

De Pit! Crew 2016

Hier is dan de Pit! Crew die op 4, 5 en 6 november het allernieuwste stuk ‘De Reünie” op de planken gaat brengen in de OGtent te Duiven. Je ziet hier van onder naar boven en van links naar rechts:

Claudia, Caroline, Rianne, Marian, Ineke, Erik, Jackie, Celina, Tineke, Ans, Danny, Thea, Daan, Lenie, Elja en Jennie. Ingrid staat er helaas niet op.

Meer informatie over onze Pit! Crew vind je op deze site onder het kopje Team.

Survival – 23, 24 en 25 januari 2015

Op 23, 24 en 25 januari 2015 is het zover!! Dan staat Pit! weer op de planken in het CCOG te Duiven, dit keer met het stuk Survival.
Kaarten kosten slechts € 7,50 en zijn vanaf nu te bestellen. Je kunt dat doen door een mail te sturen naar pitduiven@live.nl, geef daarin aan wanneer je wilt komen en met hoeveel personen. We hopen jullie allemaal te mogen begroeten!

Survival – het verhaal:
Uitgeverij Nouveau Niche en Uitgeverij Alles is Kunst gaan fuseren. De uitgeverijen hebben een zeer verschillende bedrijfscultuur. Waar Uitgeverij Alles is Kunst zich richt op het grote publiek, zoekt Uitgeverij Nouveau Niche zijn klandizie onder de gefortuneerde kunstkenners. Om het fusieproces wat te versoepelen stuurt de directie alle werknemers naar een survivalkamp. Tijdens het kamp moeten de medewerkers allerlei opdrachten uitvoeren, met als doel elkaar beter te kennen.
Het wordt een survivalkamp met alles erop en eraan. Bos, tent, kampvuur, dropping, abseilen, boogschieten, wandeltocht, kanoën, vissen en ongelukken. Gelukkig duurt het maar een weekend ……………..

Kijk voor een voorproefje van Survival op onze FaceBook pagina – https://www.facebook.com/PitPlezierInTheater?ref=hl

Pit! op weg naar ‘Survival’ in 2015

De deuren van het Tehuis ‘Sinte Dimpfna’ zijn na het geweldige voorstellingsweekend van 21, 22 en 23 februari gesloten en de bewoners en verpleging konden even van hun welverdiende rust genieten.

Inmiddels zijn de repetities voor het volgende stuk al weer in volle gang. Het script is al zo goed als klaar, de liedjes al weer uitgezocht. Het belooft ook dit seizoen weer een lekker komisch stuk te worden, zoals je dat inmiddels van Pit! gewend bent. Maar er staan je als kijker straks nog een paar leuke verrassingen te wachten – de vertrouwde Pit! formule met een nieuwe twist. We hopen je in 2015 zeker weer te mogen begroeten bij ‘Survival’.

Survival
Uitgeverij Nouveau Niche en  Uitgeverij Alles is Kunst gaan fuseren. De uitgeverijen hebben een zeer  verschillende bedrijfscultuur. Waar Uitgeverij Alles is Kunst zich richt op het  grote publiek, zoekt Uitgeverij Nouveau Niche zijn klandizie onder de  gefortuneerde kunstkenners. Om het fusieproces wat te versoepelen, laat de  directie een survivalkamp organiseren. Tijdens het kamp moeten de medewerkers  allerlei opdrachten uitvoeren. Het wordt een survivalkamp met alles erop en  eraan. Bos, tent, kampvuur, dropping, abseilen, boogschieten, wandeltocht,  kanoën, vissen en ongelukken. Gelukkig  duurt het maar een weekend!

Kloosterkolder – 2009

In 2009 speelde Pit! de absurdistische voorstelling: “Kloosterkolder”. Totaal verschillende personages komen elkaar tegen in het klooster door een noodlottig toeval: ernstig noodweer.In 2009 speelde Pit! de absurdistische voorstelling: “Kloosterkolder”. Totaal verschillende personages komen elkaar tegen in het klooster door een noodlottig toeval: ernstig noodweer.

Boven op een heilige berg staat een klooster. Daar leven drie monniken in de orde van de Gewijde Kelk een vrolijk leven. Er breekt noodweer los. Verschillende karakters ‘spoelen aan’ bij het klooster. Door het noodweer is de bergweg onbegaanbaar geworden (bomen zijn omgevallen, ook andere wegen zijn weggespoeld, etc). De mensen in het gezelschap zijn tot elkaar veroordeeld. In het klooster is geen tv, geen computer, dus de verveling slaat al snel toe. De ergernissen lopen op. Het klooster herbergt een geheim. Wijlen Frater van der Volle heeft jarenlang gewerkt aan een geheim recept, waarschijnlijk een belangrijk medicijn. Hij schreef het op in een document, dat spoorloos is verdwenen. Niemand weet waar het is. Behalve de engel……..

[nggallery id=2]

Onder de Brug – 2008

De mooie, oude brug in een klein dorp moet tegen de vlakte. Een groot industrieel bedrijf wil de grond gebruiken voor een nieuwe fabriek.

Zwerver, Landloper,Pauper èn Clochard, Vagebond en Doler slaan de handen ineen om dit tegen te houden. Pers en publiek zijn duidelijk op de hand van de industrie. Weet u wel hoeveel banen dit oplevert? En wat dat betekent voor onze plaatselijke economie? En trouwens, die daklozen hebben sowieso niets in ons dorp te zoeken. Ze verpesten het straatbeeld, jagen klanten bij de winkels weg en schrikken kleine kinderen en toeristen af.

Met de hulp van welzijnswerker Jean-Pierre (die heeft op zolder nog een oude stencilmachine staan) beginnen de daklozen een tegenoffensief en starten een eigen krant, Straatbeeld. Na enige tijd blijkt dat heeft Doler (als kenner?!?) uitgezocht dat die fabriek niet gebouwd kan worden zonder toestemming van de eigenaar van de brug en die eigenaar blijkt dichter in de buurt te zijn dan iedereen denkt.

Zwervers en gemeente Agenten Burgermeester en Briefka Zwervers Zwerver

Smartlapperij – 2006

De tweede musical van Pit! heette Smartlapperij. Het verhaal gaat over Coby en Greet, twee zangeressen van het levenslied.

De grote rivalen bereiden zich allebei (los van elkaar) voor op een groot concert in Het Gelredome. Maar helaas, er is een foutje gemaakt. Door een computerstoring zijn per ongeluk beide concerten op dezelfde datum gepland. De dames weigeren echter voor de ander plaats te maken. Een medewerker van het Gelredome bedenkt de oplossing: wie de meeste kaarten heeft verkocht, krijgt het concert. Een heftige strijd barst los.

En daarin wordt niets ontzien. Het publiek leeft met de zangeressen mee. Hoe zit het met het grote geheim van Greet? Waarom kan Coby niet meer zingen? En waar loopt die detective toch naar te speuren? Als de zangeressen zich voor de ontknoping naar Het Gelredome begeven, slaat het noodlot toe. Een spannende ontknoping volgt.

Achtergrondzangeressen Coby Achtergrondzangeressen Greet Buren Coby Goede doelen Goede doelen I Nieuws I Nieuws Smartlapperij uitslag

Sneeuwwitje de musical – 2005

Iedereen kent het bekende sprookje van die arme jonge dame en haar gemene stiefmoeder.
Pit! bracht een geheel eigen, moderne versie van het aloude sprookje. Sneeuwwitje moet vluchten voor haar gemene stiefmoeder. De stiefmoeder wordt, alle plastisch chirurgische ingrepen ten spijt, tóch maar niet mooier dan Sneeuwwitje. De zeven dwergen bieden Sneeuwwitje een vluchtoord. Zij organiseren een talentenjacht, waarin zij op zoek gaan naar de juiste prins om Sneeuwwitje wakker te zoenen. En dat valt nog lang niet mee.

Koning

Hofdames ministers

Ministers

Spiegel

Dwergen

DwergenI

SpiegelI

PrinsenI

Jager

Prinsen