Category Archive : Nieuws

Kaartverkoop Après-ski gestart

Bestel je kaarten voor voorstelling ‘Après-Ski’
De kaarten voor de voorstelling ‘Après-ski’ kunnen besteld worden via de mail: pitduiven@live.nl of via de pagina kaarten voorstelling:
 
De voorstellingen zijn op:
Vrijdag 27 oktober om 20:00
Zaterdag 28 oktober om 20:00
Zondag 29 oktober om 14:30
Kaarten kosten €10,-
 
Wij hopen jullie allemaal te zien!

𝗦𝘁𝗲𝗺 𝗼𝗽 𝗣𝗜𝗧! 𝗯𝗶𝗷 𝗱𝗲 𝗥𝗮𝗯𝗼𝗯𝗮𝗻𝗸 𝘀𝘂𝗽𝗽𝗼𝗿𝘁 𝘀𝘁𝗲𝗺𝗮𝗰𝘁𝗶𝗲!

𝗦𝘁𝗲𝗺 𝗼𝗽 𝗣𝗜𝗧! 𝗯𝗶𝗷 𝗱𝗲 𝗥𝗮𝗯𝗼𝗯𝗮𝗻𝗸 𝘀𝘂𝗽𝗽𝗼𝗿𝘁 𝘀𝘁𝗲𝗺𝗮𝗰𝘁𝗶𝗲!

Vanaf 4 september t/m 26 september kun je op ons stemmen als je een rekening bij de Rabobank hebt en lid bent van de Rabobank. Je kunt stemmen voor de regio Arnhem en zelfs op 3 van jouw favoriete clubs. En wij worden natuurlijk ook 1 van je stemmen! Ga naar de Rabo ClubSupport website https://www.rabobank.nl/leden/clubsupport

en zoek naar Musicalvereniging PIT!

𝘚𝘵𝘦𝘶𝘯 𝘰𝘯𝘻𝘦 𝘔𝘶𝘴𝘪𝘤𝘢𝘭𝘷𝘦𝘳𝘦𝘯𝘪𝘨𝘪𝘯𝘨 𝘗𝘐𝘛!, 𝘻𝘰𝘥𝘢𝘵 𝘸𝘦 𝘮𝘰𝘰𝘪𝘦 𝘮𝘶𝘴𝘪𝘤𝘢𝘭𝘴 𝘬𝘶𝘯𝘯𝘦𝘯 𝘣𝘭𝘪𝘫𝘷𝘦𝘯 𝘴𝘱𝘦𝘭𝘦𝘯!

𝐍𝐚𝐦𝐞𝐧𝐬 𝐚𝐥𝐥𝐞 𝐏𝐢𝐭𝐭𝐞𝐫𝐬 𝐉𝐞𝐫𝐨𝐞𝐧, 𝐂𝐥𝐚𝐮𝐝𝐢𝐚, 𝐄𝐥𝐥𝐞𝐧, 𝐀𝐧𝐬, 𝐌𝐚𝐫𝐢𝐭, 𝐋𝐚𝐮𝐫𝐚, 𝐋𝐚𝐫𝐢𝐬𝐬𝐚, 𝐈𝐫𝐢𝐬, 𝐌𝐚𝐫𝐜𝐞𝐥, 𝐂𝐚𝐫𝐨𝐥𝐢𝐧𝐞, 𝐉𝐨𝐞, 𝐑𝐢𝐚𝐧𝐧𝐞, 𝐖𝐞𝐧𝐝𝐲 & 𝐈𝐬𝐚𝐧

𝗔𝗹𝘃𝗮𝘀𝘁 𝗯𝗲𝗱𝗮𝗻𝗸𝘁 𝘃𝗼𝗼𝗿 𝗷𝗲 𝘀𝘁𝗲𝗺!

Terugblik op NL doet 2023

Dit jaar kon NLdoet eindelijk zonder corona maatregelen georganiseerd worden. Door het hele land waren er 7000 activiteiten waar mensen aan de slag konden om kennis te maken met vrijwilligerswerk. Wij hebben als PIT hier ook aan meegedaan. Fijn dat een groep vrijwilligers een bijdrage heeft geleverd aan het decor.

Vrijwilligers zijn het kloppend hart van vele sociale initiatieven en onze vereniging. Als vereniging kunnen wij niet zonder vrijwilligers en alle mensen die zich inzetten voor onze prachtige vereniging. Via het Oranje Fonds zijn er nieuwe vrijwilligers bekend geworden met onze vereniging. Hier zijn wij erg blij mee, maar kunnen alle hulp goed gebruiken.

Lijkt het je leuk om vrijwilliger te worden bij onze vereniging? Tijdens het voorstellingsweekend en het bouwen van het decor kunnen wij genoeg handen gebruiken.

Neem contact op:

pitduiven@live.nl

Bruiloft 2022

pit crew 2022

Eiland – 2019

Pit- crew 2019

Circus Bim Bam – 2018

Pit presenteert: Voorstelling ‘Bruiloft’

Wilhelmina Alexandra van Proppenheim tot Zelingen is als kind uitgehuwelijkt aan Egbert Theodoor van Pfaffensoller tot Huppelburg. Nu ze allebei volwassen zijn, is het dan zover. Maar ze hebben er allebei geen zin in. Dat betekent dat de onderhandelingen tussen de beide families heropend moeten worden. Wilhelmina Alexandra van Proppenheim tot Zelingen is veel meer gecharmeerd van de rondreizende dichter die op een dag het kasteel binnenloopt. De voorbereidingen van de bruiloft zijn in volle gang, maar wie er gaat trouwen is onduidelijk…

De voorstelling ‘Bruiloft’ gaat plaatsvinden op de volgende dagen:

Vrijdag 17 juni om 20:00:
https://fb.me/e/2FdJeWDxi


Zaterdag 18 juni om 20:00:
https://fb.me/e/UZxMk7SD


Zondag 19 juni om 14:30
https://fb.me/e/1bpKHcRFI

Kaarten bestellen via:
De volgende pagina of mail naar pitduiven@live.nl

Rijn jutten door PIT

Vandaag hebben wij vanuit Stichting GoClean De Liemers meegedaan aan het Rijnjutten.

Rond de Rijn bij Groessen is de natuur weer een stukje schoner. Ontzettend leuk om te doen en goed voor de omgeving. In het voorjaar gaan wij zeker weer!

Pitters aan het rijn jutten bij Groessen

Over Goclean:

GoClean is gestart als burgerinitiatief met alleen het opruimen van zwerfafval. De hoop was dat dit zou leiden tot een schone en fijne leefomgeving. Echter, tot grote frustratie van ons en vele van onze vrijwilligers, kwamen wij erachter dat alleen opruimen niet helpt.
Pas opgeruimde straten, bermen en parken waren weer snel gevuld met allerhande zwerfafval. Wij zagen in dat wij ons slechts bezighielden met symptoombestrijding en dit geen oplossing zou bieden van het probleem. Het was dweilen met de kraan open en vele vrijwilligers wilden stoppen. Dus kwamen wij tot de conclusie dat, om te komen tot een significante reductie van zwerfafval, er bij de bron veranderingen moeten plaatsvinden.

Bronbestrijding, maar hoe?
Om tot effectieve bronbestrijding te komen is het van belang te weten hoeveel, wat voor soort, waar en waarom ergens zwerfafval ligt. Vanuit dat perspectief is GoClean gestart met een werkmethode die wij ‘Schoonwandelen’ noemen. Schoonwandelen betekent dat tijdens het opruimen van zwerfafval er van elk stuk zwerfafval een foto wordt gemaakt in een registratie App. In deze App wordt de foto voorzien van coördinaten en type specifieke tags (registratie labels). Ook hechten wij grote waarde aan het hergebruik van waardevolle grondstoffen. Tijdens het schoonwandelen maken we gebruik van de “Wimmerring” (duo-zakhouder) waarbij het zwerfafval gescheiden wordt ingezameld in een PMD-stroom en restafval. Ook zwerfafval vertegenwoordigt een waarde en krijgt zo een 2e leven.

Meer informatie op: https://goclean.nl/

Het resultaat van 2 uurtjes afval zoeken in de natuur.

Stem Op Musicalvereniging PIT!

Heb je een rekening bij de Rabobank en ben je lid van de RABOBank, stem dan tijdens de RABOBANK Club Support van 4 oktober tot 25 oktober op 

Stemmen  kun je via de Rabobank App of online op rabobank.nl/clubsupport

Je kunt drie favorieten kiezen en 1 van je favorieten is natuurlijk  

Musicalvereniging PIT  

Wie zijn wij:

PIT staat voor Plezier In Theater en is een amateur theater-musical vereniging met zang en dans voor jong en oud. De PIT-leden treden 1x per jaar op in de Ogtent in Duiven. Daarbij worden zij in de voorstelling ondersteund door jonge mini-Pitters.

WAT is ons doel :

Kostuums en grime voor de komende voorstelling “De Bruiloft”. De Bruiloft is op 17 t/m 19 juni 2022 te zien in de OGtent in Duiven.

Stem op Musicalvereniging PIT via onderstaande link:

https://www.rabo-clubsupport.nl/arnhem-en-omstreken/deelnemers/details/183449-musicalvereniging-pit

Stemmen kan vanaf 4 oktober tot 25 oktober RABOBANK Club Support

Alvast heel erg bedankt namens alle Pitters en mini-Pitters

Nieuwe Pitter gezocht!

Lieve volgers attentie voor onderstaand bericht!🚨


Altijd al eens willen weten hoe het is om als groothertog/groothertogin te leven? Pak dan nu je kans, want Musical vereniging PIT gaat terug in de tijd. In mei/juni 2022 brengen zij hun nieuwe voorstelling de Bruiloft op de planken.
Hiervoor zijn ze op zoek naar nieuwe leden. Ben je 18 jaar of ouder, lijkt het je leuk om met hun mee te doen en ben je ook zo nieuwsgierig wie er gaan trouwen, meld je dan aan bij een van de leden of stuur een mail naar info@pitduiven.nl


Ervaring en goed kunnen zingen is geen must. Wel een grote dosis humor, plezier en motivatie om een prachtige voorstelling neer te zetten.

Kan een afbeelding zijn van 20 mensen, staande mensen en binnen

Promotievideo voorstelling Eiland

Bekijk hier de video:

Gaan ze de schat vinden?

De verstekeling krijgt wat proviand van de onderzoeker mee om de schat te zoeken. Wordt de schat gevonden? Bent u ook zo nieuwsgierig wat het voor een schat is? Kom dan kijken op vrijdag 22 november, zaterdag 23 november aanvang 20.00 uur of zondag 24 november 14.30 uur in de OGtent naar de musicalvoorstelling van PIT ‘t Eiland 🌴

Bestel je kaarten via pitduiven@live.nl

Welkom bij musicalvereniging PIT!

Op deze site vind je alle informatie over onze vereniging, onze producties, optredens en onze leden. Kijk gezellig even rond en mocht je vragen hebben, stuur dan een mail naar pitduiven@live.nl

Het seizoen 2022 – 2023

We zijn volop bezig met de repetities voor het nieuwste stuk Après ski dat Pit eind oktober 2023 op de planken zal brengen.

Lees meer over ons nieuwste stuk op onze site of kijk eens op FaceBook en vindt ons leuk! Je vindt Pit! via https://www.facebook.com/PitPlezierInTheater?ref=hl

Gaan sommige spelers de voorstelling wel halen?

Bestel je kaarten via pitduiven@live.nl
Vrijdag 22 november 20:00
Zaterdag 23 november 20:00
Zondag 24 november 14:30

Pit haalt fantastisch bedrag op met Rabobank clubkas campagne!

Wow! Wat een mooi bedrag mochten wij gister in ontvangst nemen 

Iedereen ontzettend bedankt voor het stemmen en Rabobank bedankt voor het mooie bedrag‼️

Pit doet mee aan Rabobank clubkas Campagne

Lieve Pit! Fans.

Willen jullie ons helpen aan heel veel stemmen?? Wat zullen wij daar blij mee zijn!!

Ben je lid van Rabobank Arnhem en Omstreken? Het zou fantastisch zijn 

als jij en je familie, vrienden en kennissen jullie stem geven aan [naam 
vereniging/stichting] tijdens de Rabobank Clubkas Campagne. Meer 
informatie over de Rabobank Clubkas Campagne vind je op 

www.rabo.nl/arnhem/clubkas #ClubkasArnhem

Pit! speelt zingt en danst de hilarische theatervoorstelling

CIRCUS Bimbam

Circus Bimbam komt naar ons dorp! Dat belooft weer een prachtig festijn voor de hele familie te worden! Helaas gaat het niet goed met Circus Bimbam. De circusartiesten hebben nieuwe kleding en nieuw circusmateriaal nodig, maar daar is geen geld voor. De kaartverkoop blijft achter en het circus staat in de rode cijfers.

Er zit maar één ding op: héééél veel kaartjes verkopen. Gaat dat wel lukken? Wie wil er in dit tijdperk van snel internet, snapchat en youtube nog naar het circus? Dan gloort er hoop. In het publiek zit een rijke vreemdeling die het circus een warm hart toedraagt. Kan hij het circus redden?

Blijf op de hoogte via www.pitduiven.nl of like ons op Facebook.

B E S T E L     S N E L     K A A R T E N!

Vrijdag 9 en zaterdag 10 november 20.00 uur en zondag 11 november 14.30 uur

DE OGTENT, REMIGIUSPLEIN 9, DUIVEN

Kaarten kosten 8,00 euro en kunnen besteld worden via mail: pitduiven@live.nl

Pech – hét stuk voor 2017 van Pit!

Op 10, 11 en 12 november 2017 is het zover, dan brengt Pit! hun allernieuwste, originele stuk ‘Pech’ op de planken.

Kijk ook eens op FaceBook en vindt ons leuk! Je vindt Pit! via https://www.facebook.com/PitPlezierInTheater?ref=hl

De Reünie

Het lijkt zo leuk: een reünie van je oude school. De avond begint dan ook gezellig, maar al gauw worden oude wonden open gereten en komen er barsten in de façades. Iedereen heeft wel iets te verbergen. Een heimelijke liefde bloeit weer op, oude vetes dreigen weer op te laaien, oude dromen en ambities komen weer boven drijven. En dat mysterie… zal dat eindelijk, na al die jaren, worden opgelost?

De Reünie is het tiende, nooit eerder getoonde stuk dat Pit! op de planken brengt.
Regie: Jennie Hidding / Tekst: Jackie van der Werff

Vanaf 1 oktober is de kaart verkoop voor ‘De Reünie’ gestart. Je kunt voor je kaartjes terecht bij de Bruna in Duiven en Bakkerij Koenen in Duiven op het Eilandplein.
Of stuur een mailtje naar pitduiven@live.nl waarin je aangeeft op welke dag je wilt komen (4, 5 of 6 november) en met hoeveel mensen. Alleen als je via de mail je kaarten besteld geldt de aanbieding: 5 kaarten kopen, de 6e gratis!

Bezoek ook onze FaceBook pagina https://www.facebook.com/PitPlezierInTheater/
We gaan voor 200 likes op de FaceBook pagina van Pit! Plezier in Theater! Bij de 200 like verloten we een gratis kaartje onder onze likers voor een voorstellingsdag naar keuze.

De Pit! Crew

De Pit! Crew 2016

Hier is dan de Pit! Crew die op 4, 5 en 6 november het allernieuwste stuk ‘De Reünie” op de planken gaat brengen in de OGtent te Duiven. Je ziet hier van onder naar boven en van links naar rechts:

Claudia, Caroline, Rianne, Marian, Ineke, Erik, Jackie, Celina, Tineke, Ans, Danny, Thea, Daan, Lenie, Elja en Jennie. Ingrid staat er helaas niet op.

Meer informatie over onze Pit! Crew vind je op deze site onder het kopje Team.