Auteur: Beheerder

Promotievideo voorstelling Eiland

Bekijk hier de video:

Gaan ze de schat vinden?

De verstekeling krijgt wat proviand van de onderzoeker mee om de schat te zoeken. Wordt de schat gevonden? Bent u ook zo nieuwsgierig wat het voor een schat is? Kom dan kijken op vrijdag 22 november, zaterdag 23 november aanvang 20.00 uur of zondag 24 november 14.30 uur in de OGtent naar de musicalvoorstelling van PIT ‘t Eiland 🌴

Bestel je kaarten via pitduiven@live.nl

Welkom bij musicalvereniging PIT!

Op deze site vind je alle informatie over onze vereniging, onze producties, optredens en onze leden. Kijk gezellig even rond en mocht je vragen hebben, stuur dan een mail naar pitduiven@live.nl

Het seizoen 2022 – 2023

We zijn volop bezig met de repetities voor het nieuwste stuk dat Pit in november 2023 op de planken zal brengen.

Lees meer over ons nieuwste stuk op onze site of kijk eens op FaceBook en vindt ons leuk! Je vindt Pit! via https://www.facebook.com/PitPlezierInTheater?ref=hl

Gaan sommige spelers de voorstelling wel halen?

Bestel je kaarten via pitduiven@live.nl
Vrijdag 22 november 20:00
Zaterdag 23 november 20:00
Zondag 24 november 14:30

Pit haalt fantastisch bedrag op met Rabobank clubkas campagne!

Wow! Wat een mooi bedrag mochten wij gister in ontvangst nemen 

Iedereen ontzettend bedankt voor het stemmen en Rabobank bedankt voor het mooie bedrag‼️

Uitvoering van “eiland” door PIT

EILAND

Vier onderzoekers (die onderzoek doen naar het keuzegedrag van slakken) en een arts leven samen op een eiland. Zij zijn tevreden met hun geïsoleerde bestaan. Maar dan strandt er een schip en de bemanning zet voet aan wal. Vervolgens moet een helikopter een noodlanding maken en de passagiers en de piloot stranden óók op het eiland. Als er dan ook nog een verstekeling aan boord van het schip blijkt te zijn, lopen de spanningen op en komen de onderlinge verhoudingen zwaar onder druk te staan. Slechts twee keer per jaar wordt het eiland bevoorraad, dus de proviand raakt snel op. Bovendien is de telegraaf, waarmee contact wordt onderhouden met het vaste land, kapot. Als dat maar goed gaat….

 

bestel je kaarten via:

pitduiven@live.nl

 

Pit doet ook dit jaar weer mee aan de Rabobank Clubkas Campagne

Wij doen ook dit jaar weer mee aan de Rabobank Clubkas Campagne. Stem op Musicalvereniging PIT!  Stemmen kan van 2 t/m 16 september, Je helpt ons hier enorm mee!

Stemmen kan via onderstaande link:

https://www.clubkascampagne.nl/

Evelien

Meer informatie volgt snel..

Ellen

Ik ben Ellen, getrouwd met Alfred en heb 1 zoon Jeroen. Hij stelt zichzelf voor, want door hem ben ik nu bij PIT. Ik ben geboren in Arnhem en vanaf 1993 wonen we in Duiven. Vanaf 2001 werk ik bij de gemeente Duiven bij het Team Informatiebeheer. Sinds 1 januari 2018 is dit 1Stroom geworden i.v.m. een ambtelijke fusie van gem. Duiven en Westervoort. In een musical spelen is helemaal nieuw voor mij en jaren was het altijd een droom. De combinatie van zingen en dansen vind ik geweldig. Toen Jeroen mij vroeg om een keer mee te gaan, dacht ik, laat ik eens gek doen en een keer doen wat ik altijd al heel leuk gevonden heb. Geen auditie dus dat scheelt alweer. Zingen is niet mijn sterkste punt. Het is een ontzettende leuke groep. En voelde me er al meteen helemaal thuis. 

Wat is jouw favoriete musical?

We zijn naar een aantal musicals geweest The Lion King, Soldaat van Oranje, Tarzan, The Wiz, Mamma Mia, Hij gelooft in mij. Allemaal verschillende genres. En toen Jeroen klein was o.a. naar Nijntje de musical, apekooien van VOF de kunst. 

De mooiste musical vind ik nog altijd The Lion King. Het was onze allereerste musical, zo indrukwekkend al bij de start en zo mooi de combinatie van dans en zang. Geweldig! 

Wat is jouw favoriete  musicalnummer?

Mijn favoriete musical nummer is het vrolijke nummer uit the Wiz “A brand new day”. De combinatie van dans en zang vind ik daarin geweldig. Daar word je zo vrolijk van en kun je bijna niet op je stoel blijven zitten. Dat gevoel heb ik ook bij het nummer “geef de lach maar lekker door” in onze musical Circus Bimbam.

Jeroen

Nieuw bij PIT! Informatie volgt nog..

Lex

Binnenkort meer informatie

Marcel

Nieuw bij pit! Meer info volgt snel.

Pit gaat naar een eiland….

Meer info volgt snel…

Kaarten Circus Bimbam nu te koop bij Bruna en Bakkerij Koenen duiven!

Vanaf nu zijn ook de kaarten voor de voorstelling “circus Bimbam” te koop bij Bruna en Bakkerij Koenen Eilandplein.

Adres gegevens:

Bruna: Het Weike 19, 6921 BT Duiven

Openingstijden: 

maandag 11:00–18:00
dinsdag 09:00–18:00
woensdag 09:00–18:00
donderdag 09:00–18:00
vrijdag 09:00–20:00
zaterdag 09:00–17:00
zondag Gesloten

Bakkerij Koenen Eilandplein:

Eilandplein 480, 6922 ER Duiven

Kaarten kosten €8,- euro

Pit doet mee aan Rabobank clubkas Campagne

Lieve Pit! Fans.

Willen jullie ons helpen aan heel veel stemmen?? Wat zullen wij daar blij mee zijn!!

Ben je lid van Rabobank Arnhem en Omstreken? Het zou fantastisch zijn 

als jij en je familie, vrienden en kennissen jullie stem geven aan [naam 
vereniging/stichting] tijdens de Rabobank Clubkas Campagne. Meer 
informatie over de Rabobank Clubkas Campagne vind je op 

www.rabo.nl/arnhem/clubkas #ClubkasArnhem

Claudia

 

Stel je zelf eens voor. Wie ben je, wat doe je en waar kom je vandaan?

Mijn naam is Claudia en ik woon in Duiven met man en vier zonen. Als ik thuis klaar ben met achter kinderen aan rennen, ga ik op mijn werk verder. Ik werk in het speciaal onderwijs (kinderen met spraak-, taal- en gehoorproblemen). Ik ben er juf en houd me ook bezig met de indicatiestelling (toelating tot dit type onderwijs). Tenslotte leg ik ook aan kinderen die soloapparatuur voorgeschreven hebben gekregen (en hun ouders en leerkrachten) uit hoe die apparatuur werkt. Een beetje manusje van alles dus. Dat heb ik tot nu toe ook bij Pit! gedaan. Ik ben er al vanaf de oprichting van Pit! bij en heb allerlei rollen gehad en met plezier gespeeld.

 
Wat is jouw favoriete musical?
Mijn favoriete grote musicals die ik heb gezien zijn “The Lion King” en “Cats”, vanwege de indrukwekkende effecten. Maar ook de (voor de meeste mensen) onbekendere musical “De Koningin van Paramaribo” vond ik er indrukwekkend vanwege het verhaal.

Mijn favoriet Pit! musical…….. dat zijn er ook twee: “Sneeuwwitje, dat was onze eerste, onze spannendste musical waarin ik ook meteen een (technisch) moeilijk duet moest zingen. Verder vond ik “Onder de Brug” ook erg leuk. Voor mij de grootste uitdaging, omdat de rol die ik speelde (man, advocaat en zwerver) zo mijlenver van mijzelf af stond, leuk om te doen!

 
Wat is jouw favoriete musicalnummer?<
Eh…….. moeilijke vraag……… ik denk dan toch: “I am telling you I’m not going” uit “Dreamgirls”.

En Pit! nummer: het slotlied uit “Moeder is Jarig”. Swingend, herkenbaar voor het publiek en lekker om te zingen.

Caroline

Stel je zelf eens voor. Wie ben je, wat doe je en waar kom je vandaan?
Ik ben Caroline Hofstra en ik woon in Duiven. Ik werk als datacoördinator bij een uitgeverij en ben moeder van twee zoons. Ik zit vanaf het begin bij Pit!. Ik had nog helemaal geen ervaring, maar de combinatie van zingen en acteren, leek mij wel heel erg leuk (en dat bleek ook zo te zijn).

 
Wat is jouw favoriete musical?
Ik heb er eigenlijk niet zoveel gezien. De eerst grote musical waar ik naar toe ben geweest, was in het Circustheater in Scheveningen, The Phantom of the Opera. Die musical heeft veel indruk gemaakt. Het was een hele belevenis in zo’n groot theater met mooie decors en kostuums. En er werd prachtig gezongen en gespeeld.

Wat de Pit! musicals betreft ben ik super blij met onze voorstelling ‘Luchtdrukte’. Onze eerste voorstelling ‘Sneeuwitje de musical’ was ook heel speciaal en spannend (voor het eerst op het podium).

 
Wat is jouw favoriete musicalnummer?
Ik word helemaal blij van ‘A brand new day’ uit ‘The Wizard of Oz’.

Ans

Stel je zelf eens voor. Wie ben je, wat doe je en waar kom je vandaan?
Mijn naam is Ans en sinds mei 2011 ben ik lid van het altijd gezellige Pit!. Ik heb dus al mee mogen spelen met de voorstelling “Moeder is Jarig”. Dat beviel zo goed dat ik ook dit jaar weer meespeel in “Hotel” in november aanstaande. Samen met mijn man Koos woon ik in Duiven. Ik speel saxofoon bij Unisono in Velp en sinds kort volleybal ik weer bij ons eigen opgerichte clubje Relax. Daarnaast wandel ik elke donderdagmorgen met mijn vriendin in de omgeving van Duiven. Oh ja en in mijn vrije tijd werk ik ook nog bij STAP, een opleidingsinstituut dat inburgeringscursussen verzorgt.

 
Wat is jouw favoriete musical?
Hoewel ik inmiddels al best veel musicals heb gezien, blijft mij de eerste toch het meeste bij: “Elisabeth”. De musical gaat over het leven van Elisabeth van Oostenrijk-Hongarije (keizerin Sissi). Niet zoals vertolkt in de zoete Sissi films, maar nu Elisabeth als flirt met de Dood. Geweldige rollen en zang van Pia Douwes in de rol van Elisabeth en Stanley Burleson als de Dood.

 
Wat is jouw favoriete musicalnummer?
Mijn favoriete musicalnummer is en blijft “Mijn leven is van mij” van Pia Douwes uit de musical Elisabeth.

Lenie

Stel je zelf eens voor. Wie ben je, wat doe je en waar kom je vandaan?
Mijn naam is Lenie. Geboren in Rheden en wonend in Duiven. Getrouwd met Peter,en samen hebben wij twee dochters. Onze oudste stelt zich ook voor, want zij speelt ook bij Pit!.
Mijn dagelijkse werk bestaat uit pedagogische gezinsondersteuning, in gezinnen waar het even niet zo lekker loopt. Tevens ondersteun ik cliënten met psychische klachten in hun dagelijkse werkzaamheden. Een zeer boeiende job, maar wel erg pittig en vermoeiend. Een uitlaatklep is dan ook zeer belangrijk.
Deze heb ik gevonden bij PIT, waar ik vanaf de oprichting lid van ben. Een pittig clubje met veel kippen en af en toe een haan.

 
Wat is jouw favoriete musical?<
Mijn favoriete muscial binnen Pit! is voor mij toch wel: Onder de Brug. Ik speelde hierin Zwerver, een vrouw die een allemachtig, prachtig mooi plekkie onder de brug had gevonden om te kunnen wonen. Een heerlijke rol, waarin ik me helemaal kon uitleven. Maar ook de andere rollen die ik heb gespeeld vond ik allemaal super op te doen.

Van de grote musicals is Miss Saigon toch wel mijn favo musical. Daar is recentelijk een nieuwe musical bijgekomen en dat is de musical Legaly Blond. Geweldig! Ik heb de hele avond gelachen en genoten.

 
Wat is jouw favoriete musicalnummer?
Jemig, hier heb ik lang over na moeten denken. Bij Pit! vind ik eigenlijk alle nummers erg leuk en heb ik niet echt een favoriet. Wat wil je ook met zo’n geweldige tekstenschrijfster als onze eigen Jackie.

Wat betreft de liedjes van bestaande grote musicals, daar gaat mijn voorliefde uit naar een nummer uit Miss Saigon. Het nummer heet: En weer.

Hotel recensie – november 2012

In de Duivenpost van november 2012 een recensie van het stuk Hotel.