Info Panel
You are here:   Home  /  2019  /  juni

Evelien

Meer informatie volgt snel..

jun 2019 Read More →

Ellen

Ik ben Ellen, getrouwd met Alfred en heb 1 zoon Jeroen. Hij stelt zichzelf voor, want door hem ben ik nu bij PIT. Ik ben geboren in Arnhem en vanaf 1993 wonen we in Duiven. Vanaf 2001 werk ik bij de gemeente Duiven bij het Team Informatiebeheer.

jun 2019 Read More →

Jeroen

Nieuw bij PIT! Informatie volgt nog..

jun 2019 Read More →

Anita

Ik ben Anita van der Molen, geboren en getogen in het noorden van het land.
Inmiddels wonend in Duiven, gehuwd, moeder van 3 jong volwassenen en werkzaam als kinderergotherapeut bij het RadboudUmc.

jun 2019 Read More →

Lies

Ik ben Lies, 29 jaar geboren in Duiven en na 5 jaar in Groessen gewoond te hebben, ben ik beland in Zevenaar. Dit is mijn eerste jaar bij PIT. Je in een rol inleven vindt ik erg leuk om te doen en daarom ben ik bij PIT gekomen.

jun 2019 Read More →

Henk

Stel jezelf een voor. Wie ben je, wat doe je en waar kom je vandaan? Ouder dan je mag vragen, jonger dan je zou verwachten en jong genoeg om mij …

jun 2019 Read More →

Lex

Binnenkort meer informatie

jun 2019 Read More →

Marcel

Nieuw bij pit! Meer info volgt snel.

jun 2019 Read More →
Voorstelling Pit 'Eiland'

EILAND

Vier onderzoekers (die onderzoek doen naar het keuzegedrag van slakken) en een arts leven samen op een eiland. Zij zijn tevreden met hun geïsoleerde bestaan. Maar dan strandt er een schip en de bemanning zet voet aan wal. Vervolgens moet een helikopter een noodlanding maken en de passagiers en de piloot stranden óók op het eiland. Als er dan ook nog een verstekeling aan boord van het schip blijkt te zijn, lopen de spanningen op en komen de onderlinge verhoudingen zwaar onder druk te staan. Slechts twee keer per jaar wordt het eiland bevoorraad, dus de proviand raakt snel op. Bovendien is de telegraaf, waarmee contact wordt onderhouden met het vaste land, kapot. Als dat maar goed gaat….

Bestel nu je kaarten via pitduiven@live.nl